t

Nasze recenzje pochodzą głównie z FaceBook'a.
Kliknij tu, żeby zobaczyć je w oryginale.

Na początek 2 recenzje, z których jesteśmy wyjątkowo dumni! :-):

Sylwia, 27 października 2016
" Moja 40-tka dla 50 osób :) Przystanek Młociny. Lokalizacja jedyna w swoim rodzaju: jeszcze w Warszawie, a już blisko Uksfordu :) Obsługa jak w liniach Emirates przy kosztach na poziomie Wizzair'a :). Zabawa jak na stacji orbitalnej: w stanie nieważkosci do białego rana, przy silnej grawitacji miedzyludzkiej :))). Super miejsce, super ekipa, mnóstwo pozytywnej energii. To zadziwiające, ale nie potrafiliśmy znaleźć choćby jednej rzeczy, na która moglibyśmy kręcić nosem. Nie było akcji pod tytułem "wszystko super, tylko...." Nie było ŻADNEGO tylko :) Panie Łukaszu: dzięki! I szacun :) "

Elżbieta, 4 października 2016
" Chciałam bardzo podziekować właścicielowi, obsłudze, DJ Adamowi za organizacje imprezki, osiemnastki dla mojej niepełnosprawnej córki. Miałam pewne obawy ponieważ goście też byli szczególni. Wszyscy stanęli na wysokości zadania. Obsługa bardzo ciepła, wyrozumiała. Goście zadowoleni.... "

A tu pozostałe recenzje w porządku chronologicznym:
Kinga, 19 listopada 2017
" Impreza 18 kolegi udana! Świetna obsługa, bardzo klimatyczne miejsce, po prostu BYŁO FANTASTYCZNIE "

Kinga, 19 listopada 2017
" Wczoraj byłam tu na imprezie 18. Super lokal, wspaniała obsluga. "

Filip, 18 listopada 2017
" Byłem tu na 18 koleżanki w piątek, a gwiazdki zawdzięczacie świetnej obsłudze "

Marta, 13 listopada 2017
" Długo szukałam lokalu na "niespodziankową" imprezę urodzinową dla mojego męża. W końcu zdecydowałam się na "Przystanek Wisła" przy ul. Ratuszowej. Muszę przyznać, że to był dobry wybór. Jedzenie dobre, niczego nie brakowało, drinki przygotowane przez Panią Agnieszkę również pyszne tak samo jak kawa nad ranem. Wszystko to za przystępną cenę. Mnogość oferty powoduje, że każdy znajdzie dla siebie odpowiednią opcję. Pan Łukasz otwarty również na marudzenie klienta :). Impreza się udała, mąż bardzo zadowolony, goście również. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam całą ekipę "Przystanku Wisła". "

Paula, 12 listopada 2017
" Cóż mogę powiedzieć? Rewelacja! Organizowaliśmy 30-stkę dla ponad 40 osób w Przystanku Młociny. Opcja: open bar + otwarty stół + DJ. Wszystko na światowym poziomie: począwszy od świetnego kontaktu z klientem i profesjonalnej porady, kończąc na świetnej jakości jedzenia i alkoholu, doskonałej obsłudze barmańskiej oraz klasowej DJ-ce. Nasi goście bawili się jak za dawnych lat - polecam to miejsce każdemu, kto szuka alternatywy do prawdziwej domówki z pełną organizacją i w ludzkich pieniądzach! "

Gośka, 7 listopada 2017
" W Przystanku organizowałam 40tkę Męża, było rewelacyjnie. Organizacja i kontakt z właścicielem super, bardzo elastyczne podejście, oferta dostosowana do potrzeb. Sam lokal fajny, przytulny, obsługa rewelacyjna. Impreza wypadła świetnie, wszyscy super się bawili! Napewno zorganizujemy tam jeszcze nie jedną imprezkę !!! "

Wojtek, 30 października 2017
" Fenomenalna impreza i to zupełnie "w ciemno", bo lokalu (Przystanek Wisła przy Ratuszowej) nie znaliśmy i pierwszy raz organizowaliśmy "masówkę". Wspaniała obsługa, a Pani Agnieszka za barem, to już mistrzostwo świata. Klasa, porządek, super logistyka. Organizowaliśmy 40tkę na 25 osób i jesteśmy mile rozczarowani. Wszystkim zajęto się perfekcyjnie. No i jeszcze jedno. Niczym nie trzeba się przejmować!!!!! Opcja open bar plus otwarty stół i DJ to najlepsze wyjście. Pełen luz! Do tego profesjonalna ochrona i wspaniałe kolorowe drinki! Jakość alko i jedzenia baaaaaardzo dobra :) Polecamy naprawdę szczerze!!! "

Magda, 22 października 2017
" Impreza osiemnastkowa bardzo udana! Ja jestem zadowolona, wszyscy goście też i o to chodzi Mimo, że inny klub nawalił to tu, na dwa tygodnie przed planowanym terminem, znalazło się miejsce i był to świetny zbieg okoliczności, bo lokal spełnił wszystkie moje oczekiwania, a przygotowania przebiegło bezstresowo. Serdecznie polecam! "

Elżbieta, 9 listopada 2017
" Moja córka miała tam swoje 18 urodziny. Znakomita ekipa organizacyjna, bardzo elastyczne podejście, duże doświadczenie, poczucie bezpieczeństwa i wszystko, czego rodzice młodych dorosłych oczekują od takich klubów. Serdecznie polecam. "

Rafał, 10 października 2017
" Imprezka ze znajomymi w sierpniu udała się wspaniale, na Ratuszowej lokal kameralny w dobrym miejscu, prawie przytulny (troszkę trzeba popracować nad wystrojem). obsługa bardzo miła, jedzonko też fajne, rzutnik się przydał. Spełnił oczekiwania w 100%. Polecam "


Olga, 10 października 2017
" I ja tam z gośćmi byłam, miód i wino pilam 😛😁😁😁😁😁 Impreza dzięki wspaniałej organizacji i obsłudze, super!!! "

Magdalena, 9 października 2017
" Urodzinowa niespodzianka dla mojego męża w 100% udana. Impreza super, goście zadowoleni (a przedział wiekowy rożny) . Obsługa sympatyczna, właściciel cały czas uśmiechnięty na posterunku. Miejsce godne polecenia. Jestem bardzo zadowolona, że udało się tak super wszystko zorganizować. Wielkie dzięki 😊 "

Kacper, 10 września 2017
" Najlepsza impreza tylko na Ratuszowej 2 z Otylią i Hubertem !!! "

Piotr, 9 września 2017
" Cudowne miejsce! Przede wszystkim wspaniali ludzie - właściciel, barman, obsługa i reszta. Dzięki ich profesjonalizmowi mogliśmy godnie przyjąć gości na naszej 40-ce i świetnie się bawić nie martwiąc o nic. Impreza była dobrze przygotowana pod każdym względem. Miejsce wieczorem i w nocy staje się bardzo klimatyczne. Bardzo gorąco polecamy! Kasia i Piotrek "

Magdalena, 9 września 2017
" W knajpie "Przystanek Wisła" na Ratuszowej moja siostra miała 18. Ten lokal to jest MISTRZOSTWO ŚWIATA !!! Idealny na tego typu imprezy, ale to nie wszystko. Sam lokal bajka, ale obsługa... Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak profesjonalnymi, miłymi, życzliwymi ludżmi!! Właściciel, Pan Łukasz - cudowy, sypatyczny człowiek, który potrafi dostosować ofertę idealnie pod daną osobę :) Pan Ochroniarz, zabawny, profesjonalny, nie narzucający swojej obecności, a jednak dbający o bezpieczeństwo każdego, nawet najbardziej wymagającego gościa !:) No i Barmani... Otylia, Huber bez Was tak naprawdę to wszystko by się nie udało! Widać, że wiecie co robicie i przede wszystkim, że KOCHACIE TO CO ROBICIE! Bardzo, bardzo Wam dziękuje, jesteśie wspaniali!!! Na pewno jeszcze kiedyś zorganizujemy imprezę w tym lokalu ale tylko i wyłącznie w takim "obsługowym" składzie jak wczoraj! DZIĘKUJEMY !"

Sylwia, 28 sierpnia 2017
" 26 sierpnia na ulicy Żubrowej odbyły się moje urodziny. Właściciel lokalu przedstawił mi bardzo bogatą ofertę, którą mogłam dopasować do swoich potrzeb. Wybrałam: otwarty stół, grill i open bar oraz DJ. Sala była przystrojona balonami z helem. Był to świetny wybór. Na imprezie bawiło się ponad 30 osób. Właściciel w rzetelny sposób podliczył koszty. Dzięki obsłudze Otyli, Hubertowi, Dawidowi i Adamowi, była to niezapomniana noc. Otylia z Hubertem dbali o super drinki, czystość i oto aby niczego nie brakowało na stołach. Adam za pulpitem DJ zabawiał nas ulubionymi piosenkami, a o północy przygotował super niespodziankę (nie zdradzę jaką:)).Dawid to mistrz grilla, jedzonko rozpływało się w ustach. Dziękuję i nie będę czekać do 50 urodzin, aby spotkać się z Wami ponownie. Z czystym sumieniem ja i moi goście polecamy ten lokal."


Agata, 28 sierpnia 2017
" Bardzo fajne miejsce. Było dokładnie tak jak miało być. Organizacja bez zastrzeżeń. Atmosfera podczas naszej imprezy była świetna. Największą zaletą są ludzie, którzy to tworzą. Przemiłe osoby za barem, dobry DJ, fotograf, który był zawsze tam gdzie trzeba i właściciel, z poczuciem humoru i zdolnościami organizacyjnymi. Wszystko jak trzeba! Było fantastycznie! "

Agata, 25 sierpnia 2017
" W ubiegły piątek bawiłam się z moimi przyjaciółmi na moich 40 urodzinach.Musze szczerze powiedzieć ze byłam bardzo pozytywnie zaskoczona obsługa,jedzeniem,muzyka ,dj.Pan Łukasz mega sympatyczny człowiek bardzo pomocny i musze powiedzieć znający się na temacie imprez,poprostu profesjonalista .Jedzenie grill przystawki super.Wszystko wyglądało bardzo ładnie .Dziewczyny Otylia i Ula extra.Otylia dzięki za kolorowe jarmarki.Z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić organizowanie sobie imprez w Przystanku MŁOCINY napewno będziecie zadowoleni.Panie Łukaszu mam nadzieje ze do zobaczenia "

Emilia, 23 sierpnia 2017
" Miejsce godne polecenia na każdą imprezę, super organizacja, profesjonalne podejście, jedzenie bez zastrzeżeń, miła obsługa! Często organizuję spotkania na kilkanaście do 40 osób i bywało różnie, w przypadku Przystanku Młociny nie mam najmniejszych zastrzeżeń ;) Dziękujemy za miły wieczór!!! "

Monika, 15 lipca 2017
" Dwa tygodnie temu w "Przystanku Młociny" organizowałam swoje 40-ste urodziny. Długo się zastanawiałam gdzie i jak to wszystko zorganizować. Trafiłam na stronę "Przystanku Młociny" i nie żałuję :). Rozmowa telefoniczna a później spotkanie z Panem Łukaszem było pozytywnie zaskakujące. Wszystko zostało ustalono na pierwszym spotkaniu, później pozostał czas oczekiwana do dnia imprezy. Chętnie przeżyłabym to wszystko jeszcze raz. Zabawa była super, obsługa profesjonalna, niczego nie brakowało, jedzenie pyszne, drinki wyborne. Pan Łukasz potrafił znaleźć rozwiązanie na każdy trapiący Nas problem. Współpraca z Panem Łukaszem i obsługą "Przystanku Młociny" to sama przyjemność. Każdemu życzę takiego przeżycia :) Polecam z czystym sumieniem "

Ewa, 3 lipca 2017
" Nasza "50" w Przystanku Młociny. Super miejsce, super atmosfera, super obsługa, wszystko super. Nawet gdybyśmy chcieli na coś ponarzekać, to nie ma na co. Wszystkim polecamy ten lokal, a Właścicielowi i całej załodze bardzo dziękujemy za cudowną zabawę i za zorganizowanie nam świetnej imprezy. Niewykluczone że nie ostatniej. Serdecznie pozdrawiamy Ewa, Grażyna i Zbyszek "

Jakub, 18 czerwca 2017
" Znakomite miejsce na organizację imprez zamkniętych. Polecam gorąco wszystkim. Niezawodna obsługa, doskonale jedzenie, świetny DJ (DJ Pati) oraz profesjonalny i elastyczny właściciel. 👍👍👍Za 2 lata zrobię tam swoje okrągłe urodziny 😀 "

Iwona, 19 czerwca 2017
" Super miejsce. Zorganizowałam synowi 18-tkę w tym lokalu. Właściciel bardzo miły i konkretny. Obsługa super, szczególnie pozdrawiam barmana Grzegorza :-). Pan Grzegorz fantastycznie zajął się młodzieżą. Jeśli nie wiecie gdzie zorganizować imprezę polecam Przystanek Młociny sukces gwarantowany. "

Damian, 17 czerwca 2017
" Obsługa świetna, jeśli nie wiecie gdzie urodzinki organizować, to bierzcie ten lokal w ciemno "

Ewa, 4 czerwca 2017
" Przemiła obsługa i dbająca o klienta tak po prostu od siebie bez przymusu (to się wyczuwa). Polecam pyszne drinki od barmanki i pycha karkówkę z grillowanymi warzywami z rąk Pana serwującego te smakołyki. Pycha jedzenie i wspaniała atmosfera."

Magda, 28 maja 2017
" Jeszcze myślami jest u Was :-) Moja 40 udała się i to bardzo. Chciałabym podziękować właścicielowi,barmanowi Grzesiowi,Dj Pati i wszystkim z obsługi.Grill przepyszny,muzyka czadowa,drinki wyśmienite. Jeszcze raz dziękuję Magda "

Ola, 27 maja 2017
" Cudowne miejsce na imprezy goraco polecam!!! Szalenie mila obsluga "

Piotrek, 21 maja 2017
" Świetna obsługa i profesjonalne podejście do pracy, nie da się nudzić!! "

Mateusz, 21 maja 2017
" Świetny wygląd lokalu i profesjonalna obsługa ! ;) "

Dorota, 20 maja 2017
" Bardzo dziękuję za pomoc w zorganizowaniu I Komunii Świętej mojego synka. Było przyjemnie, goście zachwalali jedzenie a Młody wieczorem podziękował za najlepszy dzień w jego życiu. "

Iwa, 20 maja 2017
" Fajne miejsce, fantastyczna ekipa młodych ludzi... Pozdrawiam DJ Pati, Otylię, Grzegorza, Damiana i jeszcze jedną Dobrą Duszę, która przygotowuje pyszne jedzonko. Współpraca 10/10! Panie Łukaszu - dziękuję. "

Julia, 17 maja 2017
" Lokal znalazłam przypadkowo i bardzo spodobała mi się forma w jakiej opisany został na stronie internetowej :) Zdecydowałam, że chciałabym zorganizować tam 18 urodziny i nie żałuję! Wszyscy goście są bardzo zadowoleni i mile wspominają wieczór, muzyka była bardzo dobra, miejsce może nie jest w Centrum , ale spokojna okolica to według mnie zaleta :) Dodatkowo świetna obsługa barmańska z chęcią do współpracy i pomocy. Pyszne kolorowe drinki, ale inne napoje alkoholowe i bez ,rownież dostępne w dużych ilościach ;) Bardzo dobrą opcją jest ogródek i jeśli pogoda nie przeszkadza to można spędzić tam naprawdę przyjemnie czas :) Ogólnie bardzo gorąco polecam, niezapomniane wrażenia ! "

Sylwia, 8 maja 2017
" Knajpke polecił mi znajomy jak szukalam miejsca w którym moglabym zorganizować 40 urodziny męża. I był to świetny wybór :) Zarówno my jak i wszyscy goście jesteśmy zachwyceni :) Bardzo przyjazne miejsce z elastycznym podejściem, przemiłą obsługą, pysznym jedzieniem i Panią DJ która do tańca potrafi porwać każdego :) no i oczywiscie Pan Łukasz, właściciel, miły, uprzejmy, pomocny i co najważniejsze zna się na tym co robi. Podsumowując jeśli dobra impreza to tylko w Przystanku Młociny !!!!! Gorąco polecamy Sylwia i Piotrek :) "

Weronika, 19 kwietnia 2017
" Przystanek Młociny to miejsce, gdzie spełniły się moje marzenia o imprezie niespodziankowej dla Męża :) Pan Łukasz przedstawił mi taką ofertę, że żałowałabym gdybym z niej nie skorzystała :) Wyszło lepiej niż początkowo myślałam. Poza salą, zastawą, dobrym jedzeniem, bardzo dobrej cenie open baru (który wydawał mi się kosmosem) i DJem, miałam z głowy całą organizację, bo Gang pana Łukasza wszystkim się zajął :). Niespodzianka się udała, zabawa była przednia (polecamy DJ Pati), barman Grzesio spisał się na piątkę :). Dwie lokalizacje, elastyczna oferta i ogarnięty pan Łukasz to miks doskonały, który zapewni każdemu świetną zabawę :) Jeszcze się zobaczymy! Pozdrawiamy, Weronika i Łukasz "

Radomir, 2 kwietnia 2017
" Przystanek Młociny to wspaniałe miejsce na organizację imprezy! Bardzo dobry kontakt z właścicielem, świetna obsługa, dobra muzyka (koniecznie z DJ Pati). Mogę polecić z czystym sumieniem :-) "

Małgorzata, 28 marca 2017
" Pomysł zorganizowania imprezy na podwójną 50-tkę (moją i męża), czyli w rezultacie setkę błąkał się po mojej głowie już czas jakiś, ale przerażały koszty, brak odpowiedniego miejsca, mnogość gości, zbyt wiele niewiadomych. A tu marzec i wraz z nim pierwszy dzień wiosny zbliżał się z prędkością światła. Świętować mi trzeba było i już. I nagle błysk - informacja na Fejsie o knajpce, w której zdarzyć się mogą najpiękniejsze urodziny. 25-go marca impreza stała się faktem i ani przez chwilę nie żałowałam, że moje oko zawisło miesiąc wcześniej na chwytliwym haśle: na imprezę nie szykuj kanapek tylko samą siebie :-). Na urodzinach bawiło się 58 osób i o dziwo wszyscy zmieścili się w gościnnych progach PM bez problemu. Może wydam się egzaltowaną starszą panią (dziś już po pięćdziesiątce), ale śmiało mogę powiedzieć, że wszystko było MEGA!!! Mega barman, który lał, mieszał i podawał trunki w ilościach Mega i z wielką dbałością barmańskiej sztuki. Mega obsługa, która dbała, aby niczego nam nie brakowało, aby wszystko było na czas, na miejsce i na pewno :-) Mega grill, pierwszy w tym roku chyba dla wszystkich - pyszne żarełko, pieczone na bieżąco przez uśmiechniętego i cierpliwego Mega Grillowca. Mega DJ Patrycja - kapitalna dziewczyna, która z siłą wodospadu porwała wszystkich do tańca i do śpiewu. Cóż, mogę tylko dodać, że do mega tańca i mega śpiewu. No i sam Mega Właściciel - Pan Łukasz, który od początku do końca dbał o swoje dobre Mega nazwisko, doglądając, zgadując w lot potrzeby i będąc mega wyrozumiałym. Nie da się ukryć, że impreza była MEGA. Polecam każdemu, kto chce zabawić się naprawdę, a nie siedzieć przy stole i zasypiać nad stygnącym bigosem :-), a po przebudzeniu powiedzieć - o jak dobrze, że już koniec. Ja żałowałam, że wszystko skończyło się tak szybko. p.s. A do tego moje kwieciste mega buty z Żagania stały się hitem internetu dzięki tej wiosennej imprezie :-) i knajpce Przystanek Młociny :-) "

Jarek, 28 lutego 2017
" bawiłem się na całego, pełna profeska, miła obsługa i goście dopisali, szkoda, ze następny dzień po już nie był taki fajny:( "

Kinga, 27 lutego 2017
" Fantastyczne miejsce na domówkę poza domem. Urządzałyśmy tam z przyjaciółką imprezę na 40 osób. Właściciel konkretny, pomysłowy i niezwykle przyjazny. Obsługa rewelacja. W 100% dają to co obiecują. Realizują też dziwaczne pomysły i zachcianki organizatorów imprezy (u nas było różowo:) Polecam DJ Pati, która tej nocy również spisała się świetnie. Wszyscy znajomi - zachwyceni. Było super!!! Dziękujemy!!! "

Wiktor, 26 lutego 2017
" Chęć zorganizowania imprezy z pompą nękała mnie od dawna. Widziałem ofertę PM, z 1,5 roku temu nawet wymieniłem ze dwa maile, ale brakowało triggera, który wprawiłby machinę ruch, a zamiarowi nadał wymiar czynu. Tenże wyzwalacz przyszedł, gdy kilka tygodni temu wracałem z kolegą z zimowo-smogowej wycieczki rowerowej po Kampinosie. W drodze do domu padło z jego ust hasło "chodź na jedno, znam fajne miejsce". Okazał się nim być Przystanek Młociny. Na kanapie zasiadał właściciel, dumnie oglądając narciarskie skoki lub inne zimowe wyczyny sportowe. Od słowa do słowa doszliśmy do konkretów i możliwych terminów. Taka okazja, na co czekać - pomyślałem. Zmobilizowałem ludzi w liczbie pięćdziesięciu dwóch dusz i 24. lutego 2017 rozbujaliśmy tę budę przy skocznych dźwiękach skompletowanej demokratycznie playlisty, granej i ubarwianej przez niezawodnego DJa Adama. Mówiąc krótko: polecam z całym przekonaniem. Właściciel Łukasz to super gość, a obsługa, którą dla nas wystawił, spisała się na medal. Ogromne podziękowania. Polecam, zarówno miejsce, obsługę, jak i DJa Adama. Kolejną odsłonę nowej imprezowej tradycji zrobię w lecie, gdy do atrakcji będzie można dołączyć grilla. "

Agnieszka, 11 lutego 2017
" Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi oraz CAŁEJ załodze za zorganizowanie mojej imprezy "osiemnastkowej plus trochę". Było świetnie! Agnieszka "

Iwona, 9 lutego 2017
" Tydzień temu Pan Łukasz zorganizował dla nas imprezę karnawałową na 36 osób. Okazał się osobą pełną pomysłów, otwartą, z dużym poczuciem humoru. Współpraca z Panem Łukaszem była bardzo owocna a impreza udała się znakomicie. Oby więcej tak pozytywnych ludzi !!! Potrawy smaczne i fachowo przygotowane. Obsługa miła, szybka i bardzo sympatyczna. Duże wrażenie zrobiła na nas wyjątkowa życzliwość i zaangażowanie właścicielki lokalu. Nie mogę nie wspomnieć o Patrycji. Bez Jej muzyki byłoby smutno. Pati przeniosłaś nas w inny świat. Nad wszystkim dyskretnie czuwał uśmiechnięty i gotów do pomocy Grzegorz. Grzesiu Twoje drinki były niezapomniane - Jesteś THE BEST!!! Gorąco POLECAMY nawet najbardziej wymagającym!!! Dziękujemy i na pewno jeszcze się zobaczymy! "

Karolina, 21 stycznia 2017
" Zorganizowałam swoją 18-tkę w tym lokalu i lepszej miec nie mogłam Pani DJ po prostu wymiatała, wszyscy sie w niej zakochali barmani bardzo pomocni, sympatyczni i bezproblemowi atmosfera wspaniała ogólnie wszystko swietnie wyszło "

Monika, 7 stycznia 2017
" W Sylwestra organizowałam u Pana Łukasza moją 40-stkę, i wyszło superowo, przemiła obsługa, bezproblemowy właściciel, pełna swoboda, goście zachwyceni, a co za tym idzie zabawa do 8 rano bo nikt nie chciał do domu wracać, napewno długo nie zapomnimy moich urodzin 😉😋 jeszcze raz dziękuję Panie Łukaszu i wspaniałym barmanom Pani Otylii i Panu Łukaszowi bardzo, bardzo dziękuję . Pozdrawiam rycząca 40 😉😈😘"

Błażej, 6 stycznia 2017
" Impreza bardzo udana, świetna organizacja, wszystko odbyło się bez zarzutów, gorąco polecam "

Ola, 4 grudnia 2016
" organizowana tam 18stka była rewelacyjna! Obsługa fantastyczna, super profesjonalnie wszystko załatwione i DJ Pati najlepsze bity! ja chcę jeszcze raz i wszystkim będę polecać :) Najlepsza impreza :) Dzięki! "

Bartek, 13 listopada 2016
" Moja Impreza 18 przebiegła bez zarzutu :) Jako organizator zostałem pozbawiony jakichkolwiek obowiązków i mogłem spokojnie zająć się zabawą z gośćmi. Miła obsługa która wywiązała się z swoich obowiązków a D-J Patrycja zadbała o klimat imprezy. Jeśli nie macie miejsca na imprezę w domu serdecznie polecam Przystanek Młociny! "

Ewelina, 13 listopada 2016
" Polecam miejsca, było super impreza, dziekuje bardzo " Magdalena, 12 listopada 2016
" Minioną sobota - 40tka Basi i Michała! Zabawa doskonała. Świetny catering. Przemiła obsługa! "

Barbara, 8 listopada 2016
" Niezapomniana impreza na 40-ste urodziny. I goście i my, jubilaci bawilismy się świetnie. Życzliwość, elastyczność w wyborze różnych wariantów organizacji imprezy, doświadczenie Łukasza i całego teamu! Gorąco polecam "

Michał, 8 listopada 2016
" Super. Bardzo dziękujemy. Nasza 40-tka była bardzo udana. Super miejsce. Wspaniała atmosfera i obsługa. DJ-ka świetna. Profesjonalna pomoc w zorganizowaniu imprezy. Extra. Jak będę robić kolejną imprezę to pewnie znowu w przystanku młociny."

Sylwia, 27 października 2016
" Moja 40-tka dla 50 osób :) Przystanek Młociny. Lokalizacja jedyna w swoim rodzaju: jeszcze w Warszawie, a już blisko Uksfordu :) Obsługa jak w liniach Emirates przy kosztach na poziomie Wizzair'a :). Zabawa jak na stacji orbitalnej: w stanie nieważkosci do białego rana, przy silnej grawitacji miedzyludzkiej :))). Super miejsce, super ekipa, mnóstwo pozytywnej energii. To zadziwiające, ale nie potrafiliśmy znaleźć choćby jednej rzeczy, na która moglibyśmy kręcić nosem. Nie było akcji pod tytułem "wszystko super, tylko...." Nie było ŻADNEGO tylko :) Panie Łukaszu: dzięki! I szacun :) "

Katarzyna, 23 października 2016
" Nie wiem od czego zacząć bo brakuje mi tylu pozytywnych słów aby opisać to wspaniałe miejsce.Robiliśmy tu roczek naszemu synkowi, i dzięki temu miejscu całej otoczce dzień ten można zaliczyc do najcudowniejszych ;-)wszytsko super,lokal z klimatem ( urzekł mnie od razu) ,profesjonlna,pomocna, przemiła obsluga pozdrawiam pana Grzesia ;-) I rozwnież przesypmatycznego pana własciciela ;-)Naprawde bylo super,polecam bo to magiczne miejsce ;-)Dziekujemy raz jeszcze za cudowną imprezę z kaczuszkami i misiami "

Weronika, 15 października 2016
" Świetna ekipa i świetny barman! "

Natalia, 15 października 2016
" Świetnie przygotowany lokal, indywidualne podejście do klienta i wielkie zaangażowanie ze strony właściciela. Lepszego miejsca do zorganizowania osiemnastych urodzin nie mogłam sobie wymarzyć!:) "

Monika, 4 października 2016
" Bardzo fajne miejsce na imprezę w gronie znajomych, przyjaciół. W pubie Przystanek Młociny świetowalismy z mężem rocznicę ślubu i bawilismy się wspaniale do białego rana. Obsługa - zgrana grupa uśmiechniętych młodych ludzi i nadzorujący wszystko p. Łukasz sprawili, że mogliśmy się poczuć beztrosko. Muzykę przygotowała dla nas uśmiechnięta dj Pati, która również serdecznie polecamy. " Elżbieta, 4 października 2016
" Chciałam bardzo podziekować właścicielowi, obsłudze, DJ Adamowi za organizacje imprezki, osiemnastki dla mojej niepełnosprawnej córki. Miałam pewne obawy ponieważ goście też byli szczególni. Wszyscy stanęli na wysokości zadania. Obsługa bardzo ciepła, wyrozumiała. Goście zadowoleni. Trochę utrudnione dojście do stolików (ale kto przychodzi na imprezę siedzieć!!!) "

Weronika, 23 września 2016
" Świetna impreza, w każdym aspekcie można się dogadać, zespół bardzo kontaktowy. Ogólnie ja i dwie koleżanki, z którymi imprezę wyprawiałam, jak również goście byliśmy bardzo zadowoleni i wszyscy świetnie się bawili. Dojazd na miejsce i powrót w nocy okazał się nie być problemem. Gorąco polecam "

Norbert, 19 września 2016
" Bardzo dobrze zorganizowana impreza. Niczego nie zabrakło. Jedzenie smaczne, barszcz czerwony boski. Bawiliśmy się do białego rana przy super muzyce granej przez DJ Patrycję. Specjalne podziękowania dla wyżej wspomnianej DJ od wszystkich gości :-)) Barman, nie tylko robił dobre drinki, ale wyciągnięty na parkiet pokazał kunszt taneczny Lokal idealny na zamknięte imprezy, planujemy tam już kolejną. Polecam. " Monika, 16 czerwca 2016
" Bardzo polecamy!! Na dobrą imprezę, nawet na weselny grill bez zadęcia. Goście bawili się świetnie dzięki super atmosferze, doskonałej obsłudze i inwencji Szefa!! DJ Pati cudowna! "

Monika, 9 czerwca 2016
" Miałam tu imprezę , było super, polecam wszystkim to miejsce☺ "

Marcin, 7 czerwca 2016
" NIE MA LEPSZEGO miejsca na jakiekolwiek spotkanie. Jesteśmy właśnie po odlotowej 40-stce , super muzyka (światełka z dymem i karaoke - polecam), alkohol nie do przepicia a grilla to i Gesslerowa lepszego nie zrobi. Gości trzeba było wypraszać - tak się zadomowili. Gospodarz - kopalnia pomysłów na każdą sytuację Szczerze polecam. mam nadzieję że niedługo będziemy mogli powtórzyć bo szykuje się kilka okazji. BARDZO POLECAM - REZERWUJCIE TERMIN ZAWCZASU. "

Baśka, 6 czerwca 2016
" Dziękujemy!!! Super miejsce. Impreza osiemnastkowa zorganizowana idealnie :) profesjonalna obsługa i elastyczne podejście do potrzeb. "

Weronika, 4 czerwca 2016
" Świetne miejsce!!! Przesympatyczny właściciel i obsługa, w wielu kwestiach można się dogadać, są bardzo otwarci na różne propozycje i indywidualne prośby :) szczerze polecam! "

Dorota, 2 czerwca 2016
" Mega miejsce na imprezę służbową :) Byliśmy grupą 30 osób w różnym wieku... Wszyscy mega zadowoleni!!! Świetne grillowe jedzenie zaspokoiło nawet bardzo wybredne podniebienia :) Karaoke zaskoczyło nas samych- poznaliśmy własne możliwości wokalno- taneczne :) Wyluzowani właściciele, świetny, klimatyczny wystrój, do dyspozycji gości ławy na świeżym powietrzu, dla ceniących sobie ogródkowy styl. Z dala od zgiełku miasta...zaczarowany zakątek... Warto sprawdzić :) Odpowiedzialnie polecam!!! "

Michał, 28 maja 2016
" Super knajpa, właściciel pierwsza klasa zadbał o wszystko tak że mogłem jako organizator bawić się i zapomnieć o bożym świecie :D na prawdę 18-tka na medal. Gorąco polecam "

Izabela, 16 maja 2016
" Super miejsce! W sobotę odbyła się tam "18-stka" mojej córki i jej kolegi. Mimo iż było dużo gości, wszystko zostało zorganizowane bez zastrzeżeń. Niesamowita ekipa, która zorganizowała imprezę od początku do końca (ja w ogóle nie byłam potrzebna). Przypilnowane zostało wszystko. Super muzyka, super zabawy..... BRAVO!!! Dziękuję i polecam gorąco! "

Sławek, 8 maja 2016
" Super miejsce na imprezę!!!! Wczoraj obchodziliśmy tam nasze 40te urodziny a czuliśmy się jak na naszej 18ce!! ;) Mega ekipa - Otylia za barem, Wiktor, który nie opuści grilla nawet jak przechodzi tornado :), DJ Pati (jeśli ktoś ma rozkręcić imprezę, to jest doskonały wybór :D) no i Pan Łukasz, który pomoże Wam jeśli nie macie pomysłu jak Wasza impreza ma wyglądać!!! Podsumowując.. ;) Mega ekipa, świetne, klimatyczne miejsce = impreza do białego rana!!! Dzięki!!! :) Gorąco polecamy!"

Sylwia, 17 kwietnia 2016
" Super miejsce na niezapomnianą imprezę. Robiłam tam swoje 21 urodziny na około 25 osób i jestem bardzo zadowolona. Fajny klimacik, sporo miejsca do posiedzenia, tańczenia. Jest szeroka oferta, jeśli chodzi o jedzenie i picie( niedrogo). W ciepłe dni fajnie sprawdza się ogródek gdzie można na chwilę wyjść i trochę odetchnąć po szaleństwach na parkiecie. Obsługa bardzo miła, sympatyczna. Dobry dojazd autobusami i samochodem. Szczerze polecam to miejsce "

Julita, 13 marca 2016
" Po wczorajszym wystarczy chyba jedno słowo: Doskonale, prawda? :-) "

Agnieszka, 17 stycznia 2016
" Super miejsce na zorganizowanie 18-tki. Fajny klimat, miła obsługa, dobry dojazd."

Roksana, 23 grudnia 2015
" Super miejsce! Zorganizowałam tutaj osiemnastkę i było idealnie! Przemiły i przezabawny właściciel z którym można się dogadać odnośnie wszystkiego. To doskonałe miejsce zarówno na spotkania ze znajomymi jak i na zorganizowanie imprezy. Polecam wszystkim! :) Na pewno wrócę na drinka Roxi! "

Ola, 24 listopada 2015
" świetne miejsce na towarzyskie spotkania oaz imprezy, sympatyczna i miła obsługa Pana barmana! Polecam :) "

Adam, 13 listopada 2015
" Fajne miejsce- urządziłam tu przyjęcie urodzinowe. Bardzo elastyczny właściciel, można się spokojnie dogadać. Rozsądne ceny i dobra obsługa. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce na organizację imprez. "

Anna, 19 Października 2015
" Bardzo dobre miejsce na organizację urodzin nie tylko 18 ;-) Bogata oferta, profesjonalna obsługa, dobry dojazd, świetny klimat, atmosfera.... Na pewno tam wrócę, 100 % gości zadowolonych. Choćbym nawet chciała doszukać się minusów nie znalazłam. Dziękujemy!!! "

Dorota, 3 Września 2015
" Na drzwiach powinna wisieć tabliczka: LOKAL PRZYJAZNY DOKTORANTOM!!! Najlepsze miejsce w Warszawie dla doktorantów! Rekomendacje od: Zarząd Samorządu Doktorantów UKSW! :) PS Dziękujemy za wczorajszy wieczór! "

Anka, 23 Lipca 2015
" Miejsce godne polecenia na imprezy, 40-ste urodziny uczciłam tu godnie i wszyscy goście byli wielce usatysfakcjonowani ;-) obsługa super również, serdecznie pozdrawiamy i polecamy :-) "

Asia, 23 sierpnia 2015
" Córka miała tu 18-nastkę. Cudowne miejsce. Wspaniały właściciel =D> Pewnie wrócimy z kolejną imprezą )"